Rezervari si comenzi la domiciliu la nr. de tel. 0744 211 833 REZERVĂRI

Prezentare generală

Sucevenii de 45-50 de ani probabil isi amintesc cum parintii lor ii duceau de manuta acolo si serveau o tochitura, servita in platoul din lemn cu trei compartimente alaturi de un pahar de must sau o bere de casa.

Vă așteptăm la Casa Bucovineană® pentru a vă bucura de mâncare tradițională, preparate și specialități din pește, într-o atmosferă clasică, elegantă și relaxată. Amplasamentul intr-o zona rezidentiala linistita ofera confort si eleganta ca acasa.

Restaurant cu specific tradițional, Casa Bucovineană® oferă un meniu amplu de specialități și preparate din pește, ciorbe și preparate de bază cu specific bucovinean.

Situat în zona centrală a Sucevei, la 5 minute de centrul orașului, pe o străduță liniștită, ferită de zgomotul orașului, restaurantul nostru dispune de salon tradițional (fumători, 60 locuri), salon clasic (nefumători, 30 locuri) și terasă/grădină de vară (30 locuri). Localul dispune de locuri de parcare suficiente, inclusiv acces autocar.

Salonul traditional cu o arhitectura particulara, infatiseaza o curte de gospodarie traditionala din zona Bucovinei in interior. Puteti admira in timp ce serviti masa o fatada de casa traditionala din Bucovina, o fantana din zona Moldovita si o poarta bucovineana traditionala. Toate aceste elemente sunt in marime aproape naturala, au fost adaptate doar sa incapa in salonul traditional. Salonul Clasic cuprinde trei incaperi intr-o casa din 1933, amenajata in stilul clasic. Va informam ca usile de interior originale ale casei au fost restaurate si pastrate. Locatia dispune si de o gradina de vara cu o capacitate de 30 de locuri loc unde puteti petrece o dupa amiaza linistita servind masa imperuna cu prietenii sau familia.

Organizăm diverse evenimente: petreceri private, zile de naștere și aniversări, conferințe, prezentări, (12-60 persoane) cu meniu a la carte sau meniu unic. Putem adapta meniul în funcție de bugetul clientului, durata evenimentului. Acceptăm cerințe speciale privind preparatele (meniu vegan, vegetarian). Putem asigura, la cerere, muzică ambientală live, program de dans, etc.

Organizăm periodic evenimente cu bucătărie tradițională internațională (ucraineană, bulgărească, turcească, sârbească, etc) cu meniu fix și program de dans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>